SPANSK   TAPAS

varer fra regionale biodynamiske producenter med respekt for natur og miljø.

Køkkenets økologi procent 60 - 90 %

 SNACKS

4 spanske oste

Iberico ost, gedeost, manchego ost og røget ost

68,-

Hjemmelavet chorizio pølse & Alioli

4 stk 55,-

Iberico Jamon, sortfodskinke med tomattatar & grillet brød

75,-

Østers, vinegrette & citron

6 stk 110

9 stk 150

12 stk 200

Ristet mandler og oliven

40,-

Croquettas med svampe og vild hvidløgs alioli 

89,-

 

 

A LA CARTE

FISK

Gambas

stærke rejer i hvidløg

70,-

Mejillones

Muslinger i sherry og patra Negra

75.-

KØD

Corona de cordero adobada

Lammekrone marineret i salvie, persille og rosmarin

90,-

Albondigas

Krydret spanske kødboller

60,-

GRØNT

Champiñones fritos en jerez y cebolla caramelizada

Stegte vilde svampe i sherry og karameliseret løg

45,-

Patatas bravas med krydret sovs

45,-

Espárragos a la parrilla

Grillet asparges med kapersauce

50,-

Pimientos de padrons

Stegte grønne pebrefrugter

55,-

DESSERT

Torta de Santiago 

/

Creme Catalana

45,-

 

                               TAPAS

serveres i weekenden

lørdag og søndag

10 - 15

Tortillia med æg, spinat og karameliseret løg

   3 spanske oste og timian

     Appelsin, oliven, ristet mandler og urter

Hjemmelavet krydret chorizio pølse / serrano skinke

Koldthævet panbrød og alioli

 

149,-

 

 

 

 

Glas friskpresset appelsin juice

30,-

Glas Cava, Sumarocca, Reserva Brut

50,-

Stempelkande kaffe

29,-

                                 

                              

                                 

 

 

 

                          

  

                      TAPAS MENU

Manchego og iberico oste med timian

Hjemmelavet krydre stegte chorizio pølser

Vilde svampe stegt i sherry og løg

Grillet asparges med smørsauce

Patatas bravas med krydret sauce

Langtids marineret lammekrone med salvie, persille og rosmarin

Koldthævet panbrød & alioli

Dessert 

Creme Caramel eller Torta de Santiago

                                   295,-