JULEFROKOST 2019

Ærlig mad med god smag, hvor alt er lavet fra bunden.

Råvarer af god kvalitet med bæredygtighed og økologi for øje

MENU

Lakserilette

rørt færøsk laks, toppet med krydderurter og ristet boghvede

Gammeldags modnet sild

med kapers, rødløgs relish og dild

Marinerede karrysild

med hakkede økologiske æg

Julemedister af frilandsgris

med æble, timian, rødløgs kompot og rørt sennap

Julepostej af frilandsgris

med hjemmelavet syltede beder fra Søris

Sprød confiteret andelår

med hjemmelavet rødkål, svesker og æbler og sauce

Sprød kålsalat

med linser, syltede abrikoser og valnøds vinaigrette  

Fransk Comte ost

Koldthævet brød og vesterhavsrugbrød med økologisk smør og salt fra Læsø

298,-

Tilvalg

Ris a la mande

med mandler, vaniliekorn og varm kirsebærsovs

                                           

                                          35,-

Vi tager hensyn til mad allergier, venligst oplys os om dette ved bestilling